Ταξίδεψε στο σπίτι σου! 🏠

   Ζούμε σε μια εποχή που λόγο του ιού και οικονομικών συνθηκών δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε συνέχεια και παντού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ταξιδεύουμε λίγο το μυαλό μας σε άλλους πολιτισμούς. 
   Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται αυτό;
Εδώ θα δούμε λίγους εύκολους τρόπους να μας ταξιδέψουν παντού με την άνεση του σπιτιού.

1. ΦΑΙ 
  Δοκίμασε να φας φαγητά από άλλες χώρες και πολιτισμούς καο ας μην έχεις ταξιδέψει εκεί.
  Έτσι μεταφέρεσαι σε έναν άλλο πολιτισμό μέσω της γεύσεις. Πλέον με το διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε ότι θέλουμε, πόσο δύσκολο είναι να βρούμε μια συνταγή από μια χώρα παμω στις δικές μας γεύσεις και να την εκτελέσουμε; Ακόμα μπορούμε και να παραγγείλουμε. Με τόσα διαφορετικά μαγαζιά που έχουμε πλέον μπορούν να μας ταξιδέψουν απο την Ελλάδα μέχρι και την Ασία. 


2. ΜΟΥΣΙΚΗ
  Όλοι στη καθημερινή κας ζωή ακούμε πιστεύω πολύ μουσική.
  Έτσι μπορούμε να βάλουμε ήχους ή μουσική απο άλλη πόλη, χώρα ακόμα και εποχή. Είναι ενας τρόπος να μας ταξιδέψει σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο!


3. ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ
  Μπορείς να ξανα ταξιδέψεις στα μέρη που έχεις πάει με τις αναμνήσεις και ίσως και με αναμνηστικά που έχεις όπως φωτογραφίες, βίντεο, κάποιο τραγούδι που σου θυμίζει το ταξίδι, κάποιο βιβλίο και με πολύ μικρά και ασήμαντα αντικείμενα που όμως σου θυμηθούν το τότε όπως το εισιτήριο, μια απόδειξη ακόμα και ένα βότσαλο που πήρες απο την ακρογιαλιά που πήγατε τότε! 


4. ΒΙΒΛΙΑ 
  Ναι! Μπορεί καο τπ βιβλίο να σε ταξίδεψε. 
  Ταξίδεψε όχι μόνο σε άλλη πόλη αλλά και σε άλλον αιώνα εκεί που υπήρχαν πρίγκηπες και δούκες. Θα ζήσεις ένα παραμύθι! 


5. ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 
  Πόσο εύκολο είναι να ταξιδέψεις με το διαδίκτυο
  Μπορείς να βρεις απο φωτογραφίες μεχρι βίντεο κπλ σε ολο το ίντερνετ και να εξερευνήσεις όλο τον κόσμο ακόμα μεσα απο το σπίτι σου. Πόσο Wow!? 




Σχόλια

Δημοφιλή Άρθρα