Λάδι Καρύδας σε δέρμα και μαλλιά💆🏻‍♀️

  Το λάδι καρύδας είναι ένα προϊόν που πλέον μπορούμε να το βρούμε και σε ένα απλό σούπερ μάρκετ.
  Είναι ένα υπέροχο προϊόν για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες αφού προσφέρει ενυδάτωση και δίνει υπέροχο άρωμα.

  ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

• Ενυδάτωση
 το λινολεϊκό οξύ αντιμετωπίζει το ξηρό δέρμα αφού λειτουργεί σαν ασπίδα για το δέρμα ώστε να μην χάσει όλη την υγρασία που χειριζόμαστε για ένα νεανικό, όμορφο και λαμπερό δέρμα.
       Ενυδατικη κρέμα για πρόσωπο/σώμα
  Μπορούμε αν είναι χειμώνας να βάλουμε ένα μικρό κομμάτι από το λάδι καρύδας και να τρίψουμε μετάξι μας τα χέρια ώστε να λιώσει αν είμαι καλοκαίρι θα είναι σαν λάδι από μόνο του και να το βάλουμε στο πρόσωπο μας σαν κρέμα (καλύτερα το βράδυ) ώστε να προλάβει να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά χωρίς να κολλήσουμε σκόνη κπλ από το περιβάλλον έξω. (Προσωπικά κάνω το ίδιο και στο σώμα μου και έχω ένα απαλό δέρμα με ευχάριστο άρωμα )
       Λιποζαν
  Έχω αντικαταστήσει το λιποζαν και βάζω λίγη ποσότητα στα χείλια μου (φανταστικό αποτέλεσμα)

Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου
  το λαυρικο οξυ βοηθάει το δέρμανα παραμένει ελαστικό και σφριγηλό αφού δρα ενάντια στις ρυτίδες.

•  Καθαρισμό προσώπου/σώματος
  τα περισσότερα έλαια βοηθούν στην απομάκρυνση προϊόντων μακιγιάζ και νεκρών κυττάρων από το δέρμα μας 
          Ντεμακιγιαζ
 Μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε με τον ίδιο τρόπο αλλά για να ξεβάψουμε το πρόσωπο μας. Πιστέψτε με κάνει καταπληκτική δουλειά ακόμα και στα αδιάβροχο προϊόντα μακιγιάζ και κρατάει περισσότερο από ένα ντεμακιγιαζ και είναι και πιο οικονομικό και φυσικό προϊόν οπότε χρησιμοποιούμε λιγότερα χημικά προϊόντα στο δέρμα μας.
         Απολέπιση προσώπου/σώματός
 Φυσικά και μπορούμε να φτιάξουμε σπιτικό πιλινγκ με ζάχαρης ή αλάτι και να βάλουμε μέσα λάδι καρύδας. Η ποσότητες στα προϊόντα μπορούμε να τις βάλουμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα (εγώ ας πούμε μου αρέσει να είναι λίγο πιο δυνατό οπότε βάζω περισσότερο ζάχαρη και είναι σαν βρεγμένη άμμος το αποτέλεσμα). Προσωπικά βάζω μέσα στο πιλινγκ και μια κουταλιά του γλυκού ροδόνερο δίνει έξτρα άρωμα και περισσότερη ενυδάτωση.

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

• Ενυδάτωση και Θρέψη
  Η χρήση λάδι καρύδας στα μαλλιά μας μια μέρα που δεν θα βγούμε και να την βάλουμε σαν μάσκα στα μαλλιά μας από 2 ώρες έως και 12 ώρες αν μπορούμε σαν θεραπεία στα μαλλιά μας έστω και για μια φορά το μήνα στα μαλλιά μας θα δούμε τρομερά αποτελέσματα στο μαλλί (το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και στα βλέφαρα και στα φρύδια). Αποτρέπει την τρίχα από φριζάρισμα, και βοηθάει στην ψαλίδας.
      Θεραπεία μαλλιών
 Τρίβουμε λίγη ποσότητα στα χέρια (και το τρίβουμε αν είναι χειμώνας να λιώσει) και το απλώνουμε στις άκρες και στην ρίζα αν δεν έχουμε λιπαρά μαλλιά. Την επόμενη ώρα/μέρα όσο θέλουμε το αφήνουμε το αφαιρούμε με πολύ νερό και σαπούνια.

  Ελπίζω να το δοκιμάσετε και θα χαρώ να λάβω εντυπώσεις στα σχόλια❤️

Σχόλια

Δημοφιλή Άρθρα